Наноматеріали і нанотехнології

Компанія “Наноматеріали та нанотехнології” створена у 2007 році для реалізації багаторічних попередніх напрацювань засновників у сфері нанотехнологій. Основним напрямком діяльності компанії є наукова діяльність у розробці та впровадженні нових продуктів для фармацевтичної, ветеринарної та гуманної медицини, харчової промисловості, косметики, тваринництва, птахівництва, рослинництва на основі досягнень у галузі нанотехнологій та власного розробленого мікроелементного комплексу на основі карбоксилатів харчових кислот.
Екологічно надчистий мікроелементний комплекс на основі карбоксилатів харчових кислот отримано за допомогою нанотехнологій. При цьому використовувані нанотехнології базуються не на хімічних методах отримання наноматеріалів, а на фізичних методах, що виключає забруднення кінцевих продуктів, що отримуються, побічними продуктами хімічних реакцій.
Наша компанія лідирує в Україні з розробки та виробництва продукції на основі використання нанотехнологій, що підтверджується наявністю у неї наступних активів:
• діюче промислове виробництво наноматеріалів та цілої номенклатури продукції на їх основі;
• розроблено 19 нормативних документів (ТУ) з усіма необхідними дозволами на виробництво та використання вищезгаданої продукції;
• понад 500 патентів у галузі нанотехнологій, наноматеріалів, нанопродуктів;
• науково-дослідний матеріал, що не має аналогів за обсягом та глибиною, представлений у 5-ти книгах та понад 300 статей;
• визнання та тісне співробітництво з провідними організаціями Національної Академії Наук України, Національної Медичної Академії Наук України, Національної Аграрної Академії Наук України, ВНЗ та іншими організаціями.
Основними сферами наукової та виробничої діяльності компанії є: фармацевтика, ветеринарна та гуманна медицина, харчова промисловість, косметика, тваринництво, рослинництво.
Промислове виробництво компанії розміщено на власних виробничих площах (Україна, Київ).
За час роботи компанія розробила та вивела на ринок такі продукти:
• 42 видів харчових дієтичних вітамінно-мінеральних добавок для людей (Ag, Fe, Se, Cr, Mg, Zn, Ge, Cu та їх комплекси).
• Дезінфікуючий засіб «Шумерське срібло» – дезінфектант нового покоління на основі Ag та Cu для ветеринарії та гуманної медицини та побуту.
• У рослинництві: комплексні мікродобрива для основних видів технічних рослинних культур «Аватар2-органік», «Аватар2-захист», «Мегамікс», зареєстровані в Україні та Євросоюзі, отримано біологічний сертифікат.
• У тваринництві: мікроелементні кормові добавки для основних видів сільськогосподарських тварин та птахів “Мікростимулін”, “Гермакап”, “АргБіцит”, “Кабацин”, “Аватар2-приріст”.